Jag kör på

Försöker fortfarande promenera varje dag, men nu under luleå kalaet så kommer jag vara riktigt onyttig!

Den här lilla krabaten kommer flytta in hos Larsson/Johansson om 2 veckor! Vi håller på att bestämma vad han ska heta. Jag tycker Gustaf. Helt klart! Simon tycker att han ska heta Gibbson som han gör nu. Hubert står också på listan. Herman & Hubert.












Det rullar på!

Hej hej!

Det rullar fortfarande på med morgonpromenader hit och dit. Jag försöker äta nyttigt, men idag ska jag kanske unna mig något gott.

Jag la aldrig ut resultaten igår eftersom det inte ens gått en vecka, utan ni får vänta tills nästa söndag. Fast lite resultat hade det minsann gett :)

Morgonpromenad

Hej!

Imorse så gick vi på en morgonpromenad med bra tempo! Vi gick runt sjön och tog lite omvägar,så vi gick lite längre än 5,5 km. Sen kom vi hem,och jag lagade havregrynsgröt med äpple och kanel. Och lite Brämhults såklart.


Det ser väl mer ut som en fruktsallad,men gott är det! Och nyttigt :)

Mysig kväll

Hej!

Idag så vaknade jag upp och började gå till brödet innan jag kom på att jag ska försöka köra med havregrynsgröt. Så det var bara att börja koka gröt, skiva äpple och tillsätta kanel och mjölk.

Till lunch på jobbet så åt jag vattenmelon. Sen så var vi ju bortbjudna på middag! Simons mamma har gjort hur god mat som helst! Det var lax, potatis i någon röra och en jättegod sås. Jag hade en jättetrevlig kväll!

Snart är det dags för en promenad. Sitter bara och väljer mellan två kattungar. Hon som vi köpte Alice ifrån har fått nya kattungar, och vi är ju på jakt efter en ny kattunge, så vi skulle få köpa den lite billigare eftersom vi haft så mycket problem med Alice.

Jag väljer mellan dessa två:



och



Nu är det promenad på schemat!

Två varv

Idag har jag varit relativt nyttig. Det är ju imorgon allt börjar. Jag tänker inte ta bort all god mat eller sötsaker, men jag kommer försöka äta nyttigare och motionera betydligt mycket mer.

Det blev två varv runt sjön idag. Simon har mätt på internet hur långt det är, och ett varv runt sjön är 5 km hemifrån oss. Så idag har jag gått en mil!

Imorgon så kommer jag inte kunna motionera speciellt mycket eftersom jag och mina föräldrar är bortbjudna på middag i Simons föräldrars stuga. Om det blir en tidig kväll så blir det nog någon vända runt sjön, annars får jag ta igen det på fredag då jag är ledig!

/ Jennie

Imorgon börjar jag!

Jag och Simon har ett vad. Som ni ser på bloggens namn så gäller det att gå ner 12 kilo. Om jag klarar det så dyker 15 000 kr  rakt ner i Jennies ficka. Men såklart så får jag ge 15 000 kr till Simon om jag misslyckas. Simon tror nog inte riktigt att jag klarar det, men det ska jag visa honom att jag gör!

Jag kommer skriva här om min träning och kost så att ni får följa med mig på min lilla resa. Jag har fram till 23e December på mig! 5 långa månader. Jag kommer såklart att behöva mycket peppning! Det här ska jag klara av.

Varje söndag kommer jag skriva hur mycket jag gått ner i vikt under veckan.

Har redan varit ut på en morgonpromenad, men ska snart iväg på en till. Imorgon börjar allt gälla, och då är det invägning och allt.

Önska mig lycka till!

/ Jennie

Test

Hej!

Testar bara lite för att se att allt fungerar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0