Prommis efter prommis

Kom precis hem fårn en andra prommis! Jag blev så himla sugen på godis, så jag gick ner till kioskpiraten och köpte lite lösvikt. Sen fick jag ångest och tog en promenad. Nu känns allt bra igen!

Har inte hunnit äta så mycket idag.... och middagen blev inte som jag tänkte. Istället för fisk och potatismos så kokade jag potatis och åt sejfilé med ett täckte av creme fraiche, pressad vitlök och skivade tomater. 40 min i ugnen, sen var allt klart!

Imorgon har jag fullt upp, så efter min pokerturnering är klar så blir det bingen!

God natt!


Trött trots lång natt.

hej!

Sov nästan för mycket inatt. Somnade strax efter midnatt och vaknade 10:20. Skönt med sovmornar ibland! Gick sedan ut på en promenad runt sjön.

Har varit igång hela dagen. så ja funderar på att ta en powernap nu.

Frukost: Två kornellskivor, 2 glas Brämhults.
Lunch: Ingen än så länge
Middag: Fisk och potatismos

Har lovat Karin att följa med och titta på hennes träning idag för att se om det kanske är något för mig så det blir nog så!

Dag 3

Igår blev det en promenad på morgonen. Har så bra musik nu, så det känns så lätt att gå på promenader! Däremot så är mina hörlurar paj, så jag har värsta mega-super-über-hörlurar!

Idag har jag skjutsat Simon till flyget kl 06:15. Jag var såååå sjuuukt trött! Tänkte promenera när jag kom hem, men då skulle jag aldrig lyckas somna om. Ska möta upp Ise kl 12, så det får bli en promenad senare idag istället.

Dagens matintag:

Frukost: 2 skivor kornellbröd (Grovt, osockrat), 1 glas brämhults.
Lunch: Potatis- och purjolökssoppa
Mellanmål: Ett äpple
Middag: Sejfilé och sallad.

Leja: du har rätt, man känner att blodsockret inte riktigt är med hela tiden. Så en frukt eller något mellan målen är ju kanon! Ska börja köra på det :)


Dag 2

Gårdagen gick utmärkt! Hann med två promenader också. På kvällen kom Frida förbi, och vi kikade på Svenska Hollywoodfruar. Herregud vilka personer! Det är absout någonting som jag kommer följa.

Dagens matintag är:

Frukost: 3 dl lättyoghurt med frysta osockrade bär
Lunch: Potatis- och purjolökssoppa
Middag: Kycklingfilé, sallad med olja och citron


Dag 1

Hej!

Ska strax bege mig ut på en promenad. Det här är vad jag ska äta idag:

Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit
Lunch: 2 hårdkokta ägg, spenat kokt i vatten, 1 tomat
Middag: 1 stor kycklingfilé (250 g), sallad med olja och citron

Imorgon sååååå

Hej!

Efter en underbar vecka hos Lina så är det nu dags att ta upp det här. Kommer varje dag 14 dagar framöver att skriva upp vad jag äter. Har en matlista för varje dag, så varje morgon så bloggar jag om det.




RSS 2.0